Aanvraag Demo/Workshop

Met het ook op een nog vlottere samenwerking en een optimale service riepen wij dit jaar een nieuwe rol in het leven: het Happy Client Support team komt weldra bij jou langs om jullie te ontzorgen. Tijdens dit bezoek kan je uiteraard ook je demo of workshop inplannen.

Wacht je liever niet op het bezoekje van je Happy Client Support? Dan kan je via dit formulier een workshop of demo aanvragen. 
Je kiest voor een workshop in groep of een individuele demo. Beide worden in blokken van 4u georganiseerd. Je kan in 2023 kiezen voor een event met Cent Pur Cent make-up of skincare.

Tijdens make-up workshops gaan de deelnemers zelf aan de slag onder begeleiding van een visagiste. Een animatie bevat 2 workshops van anderhalf uur voor telkens 6 tot 8 deelnemers (afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt) met tussenin een half uur pauze. Het thema van de workshop is seizoensgebonden. De workshop gaat door bij minstens 5 inschrijvingen per groep. 
 

Tijdens een make-up demo wordt elk half uur een deelnemer opgemaakt door onze visagiste, waardoor er zo ruimte is voor 8 deelnemers. De demo gaat door bij minstens 7 inschrijvingen.


Tijdens een skincare workshop begeleidt onze visagiste de deelnemers met een volledige skincare routine. We plannen 2 workshops van anderhalf uur voor telkens 6 tot 8 deelnemers (afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt) met tussenin een half uur pauze. De workshop gaat door bij minstens 5 inschrijvingen per groep.


Tijdens een skincare demo krijgt elke deelnemer in 20 minuten een persoonlijk skincare advies, waardoor er zo ruimte is voor 12 deelnemers. De demo gaat door bij minstens 8 inschrijvingen.

Vul onderstaand formulier in om jouw voorkeuren aan te geven. 

We gaan met jouw aanvraag aan de slag en bevestigen via mail wanneer je event is ingepland. Gezien de drukte kan dit een aantal dagen duren.

Skincare events worden pas online opengezet voor inschrijving na de lancering van onze nieuwe app.   

Separate email addresses with a comma.