Rozenblaadjes

Beste Apotheker,  

Er waren wat vragen rond de nieuwe face oil & lip oil, met name over de rozenknoppen die erin zitten. Sommige zagen er wat bruiner uit, sommige lagen op de boden en sommige hadden een witte waas over zich. Dit is volledig normaal. We leggen je graag uit hoe dit komt.

Kleur van de rozen: De rozenblaadjes zijn plantaardige en organische bestanddelen. Het is dan ook normaal dat ze verschillende tinten en kleuren hebben. Sommige zijn meer roze, sommige intenser, sommige neigen zelfs naar bruin, net zoals dat in de natuur voorkomt. 

De reden waarom je soms een witte waas ziet, is dat de bloemblaadjes hun actieve bestanddelen beginnen over te dragen aan de olie. Dit product is in feite zo bijzonder omdat het een continue extractie is van actieve ingrediënten uit de roos.  Verwerking: De rozen werden gewoon gedroogd.
 

Hoe wordt nu gegarandeerd dat ze goed bewaard blijven en het product niet slecht maken? Dit werd uitvoerig getest in de labo's die hier voor garant staan. Geen Water:De rozenknoppen kunnen niet rotten in olie omdat het product volledig onttrokken is van water. Ze weken, veranderen van kleur, en geven na verloop van tijd hun actieve bestanddelen af. Doordat er geen water in gedroogde rozen zit, wordt dit microbiologisch veilig verklaard in cosmetica.  Ziezo, bij deze hopen we wat duidelijkheid te hebben geschept. Moest je hierover vragen krijgen van de eindgebruiker, kan je dit zeker vermelden. 

Veel succes met de verkoop! 

Groeten, Bob 

Lipstick actie