NEW Lash collectie

Onze nieuwe mascara collectie is er bijna!  

Verbeterde formules en gloednieuwe aanvullingen

Kort, lang, gekruld, dun, volumineus, … Net zoals iedereen verschillend is, zijn onze wimpers dat ook. Daarom besloten we om mascara’s voor werkelijk élk type op de wereld te brengen. Plakken je wimpers aan elkaar? Heb je meer volume nodig? Heb je al lange wimpers en wil je deze in de verf zetten? Met onze Lash collectie bieden we op al deze vragen een antwoord. Vanaf nu krijg jij dus een ruimere keuze van ons. En natuurlijk zullen we je hierbij helpen. Elke mascara zorgt voor een high performance en een verbazingwekkend resultaat en natuurlijk zijn ze allemaal as natural as possible. 

Onze L’Original en La Résistance kende je al.  Zij zitten in een nieuw jasje en kregen een verbeterde formule. Ook onze lashprimer Le Merveilleux kreeg een update.  

Daarnaast zijn er 3 newbies in het gamma: de Curly voor meer krul, de Shorty voor langere wimpers en de Maxi voor een vals wimper-effect. 

Om de collectie te vervolledigen, worden er 2 penselen (Mascara Fan brush en Mascara & Brow Brush) toegevoegd én een biphasic eyemake-upremover Les Yeux Purs.

Opgelet! De penselen zullen pas half april geleverd kunnen worden.

 

Skincare Refills