Lancering Flower Collectie
Launchevent

Volgende week is het zover! Dan lanceren we onze Flower Collectie.
En kijk, wat is ze moooooooiii!!!

Om er voor te zorgen dat heel de wereld het weet, organiseren wij aanstaande zondag 23 april een groot launchevent in Café Beauté in Hasselt.
 
Tijdens dit event zullen bekende influencers, bv's en de officiële pers te gast zijn om onze Flower Collectie te ontdekken en met leuke foto's iedereen warm te maken voor onze nieuwste producten. 
Zo ondersteunen ook zij de launch in jouw apotheek.
 
Je zal deze foto's dus zeker zien passeren, of er vraag naar krijgen in je apotheek. 
Verkoop vanaf 28 april
De Flower collectie mag verkocht worden vanaf 28/04. 
 
Jullie mogen dus in de loop van volgende week jullie display (super mooi, maar voorzie 10 minuutjes tijd om hem op te zetten) en de producten klaar zetten om vanaf vrijdag te verkopen. Het instructiefilmpje voor het plooien van de display volgt nog in de loop van volgende week.
Komt er een klant langs in jouw apotheek met de vraag naar één van de producten van de Flower Collectie? Dan kan je de klant zeker laten pre-orderen.
Op naar een top lancering. Wij zullen iedereen warm maken, zodat ze de weg naar jou vinden!
Super veel succes, het gaat bloomen!

Social mediaplan
 
Om je klanten te laten weten dat onze Flower Collectie er aan komt, hebben we ook deze keer weer gezorgd voor een kant en klaar social mediaplan. Gebruiken maar!
 
Het social mediaplan vind je terug op Teams in het gelijknamige document “Social Mediaplan Flowercollectie”. Hierin zie je verschillende teksten en mogelijke postjes opgesomd, alsook 2 teaser postjes naar onze collectie. Deze kan je volgende week al inzetten en de mensen warm maken.
 
In de mappen "1x1 posts" en "Story’s" vind je afbeeldingen die bij de tekst in het word-document horen.
In de map “Sfeerfoto’s” vind je mooie foto’s van Caroline en de collectie die je vrij kan gebruiken.

Lash Collection loading...