Flawless Base: Dé juiste keuze

Flawless Base 

zoals eerder gecommuniceerd zullen we vanaf volgende week volop inzetten op het creëren van een egale huid. Hier vinden jullie wat ondersteunende info, om er een succes van te maken!
Deze poster kan je ophangen in het toilet of in de keuken, als ‘studiemateriaal’ om je patiënten zo goed mogelijk te begeleiden in de juiste kleurkeuze van haar Loose Mineral Foundation.

We geven je graag nog enkele tips om de verkoop te stimuleren: 
Loose Mineral Foundation en Kabuki zijn een gouden duo! Bonnie & Clyde, Batman & Robin, Ben & Jerry, … You get the picture. Raad aan een nieuwe Cent Pur Cent gebruiker ALTIJD de combo aan.

Dubbele reiniging is hét geheim voor een zuivere en stralende huid! Met onze reinigingsolie én reinigingsmousse. Met de cleansing oil Envie d’Huile verwijder je make-up van je gezicht. De milde en verzachtende reinigingsmousse Envie de Mousse maakt de huid schoon zonder uit te drogen. Na een duo cleansing is je gelaat diep gereinigd en ultrafris. De ideale voorbereiding dus voor een flawless base!

Primer verlengt de houdbaarheid van je foundation, dus een cruciale stap om ook na de middag een flawless resultaat te behouden.

Bridal